martes, 15 de febrero de 2011

Guaita'ls ska band - 3G 2011






Integrantes:
Pep Valls- veu
Xavi Mota- baix
Rals Maister-guitarra
Pol Oñate- Teclado
Jursu King- Trompeta y guitarra
Marcus Roger- Bataca
Jordi Google- Saxo alto
Henri Codina- Saxo tenor



Ja hem acabat l'enregistrament del tercer disc, que porta per nom 3G.

El disc 3G suposa un pas endavant musicalment, gràcies a les noves incorporacions, músics joves i de gran talent que juntament amb l'experiència dels seniors conformen una banda de 10 persones que toquen música jamaicana des de les arrels, sense oblidar d'on son. Ska, reggae i rocksteady que fan vibrar a tothom allà on toquen i que amb aquest àlbum acosten encara més l'energia del directe a les vostres llars.

La recepta és la següent: ska extret directament de Jamaica, un polsim energètic del soul i breus retalls de jazz, tot cuit i embolcallat amb una capa de modernitat. Això conforma la música de Guaita'ls que convergeix en un món literari quotidià i proper.

Aparegut a principis del 2005, el disc "Scooter Riders" marca la línia de partida de la banda d'ska en actiu més antiga del Vallès Occidental. Aquesta línia combina l'ska més clàssic, amb temes d'early reggae, rocksteady i l'ska de l'estil Two Tone.

El seu segon disc, "Malgrat Tot", editat recentment segueix la línia del anterior, aprofundint encara més en les arrels de la música jamaicana incloent a més a més, l'estil dub.

Actualment Guaita'ls estan immersos en el procés creatiu i d'enregistrament del que serà el seu tercer disc. Un pas endavant en la seva carrea musical.

La banda, formada per deu membres, planteja un directe potent i festiu, sense oblidar la qualitat musical, un element vital per tots els membres.

Visiteu les nostres webs:

http://www.myspace.com/guaitalsska

http://www.terceravia.org/guaitals

http://www.guaitals.webnode.com/

download cd:http://www.megaupload.com/?d=3TZUG2TK

No hay comentarios:

Publicar un comentario